0
Ostali sportovi

LIGA ŠAMPIONA: Porazi Partizana i Radničkog

Objavljeno: 18.04.15 u 21:29

Srpski vaterpolo klubovi Partizan i Radnički iz Kragujevca poraženi su u mečevima 9. kola Lige šampiona, crno-beli na gostovanju Jugu u Dubrovniku, a Šumadinci pred svojim navijačima od Olimpijakosa.

Partizan je u Dubrovniku poražen sa ubedljivih 13:6 (2:1, 4:1, 2:3, 5:1) pa je posle devet odigranih utakmica ostao na svega šest osvojenih bodova. Bolji od ostalih sa tri pogotka bio je Subotić, dok su po jednom gol Dubrovčana pogađali Janković, Vico i Radonjić. U domaćem timu Macan, Bošković, Janović i Janger su dali po dva gola.

Radnički je porazom od Olimpijakosa 8:7 (1:2, 2:0, 1:3, 4:2) praktićčno ostao bez šansi za plasman na Fajnal-siks pošto ima svega devet bodova i zauzima tek peto mesto u grupi A. Basara je sa tri gola bio raspoloženiji od ostalih u napadu Kragujevčana, a na drugoj strani Rađen i Funtulis su pogađali po dva puta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter