6
AdmiralBet ABA Liga

PODRŠKA: Navijači Zvezde idu na trening pred meč s Partizanom (FOTO)

Objavljeno: 17.04.15 u 11:41

Kako stoje stvari, najvatrenije pristalice Crvene zvezde okupiće se danas ispred dvorane Pionir u 17:30 sati kako bi pružile podršku svojim ljubimcima pred vrlo važnu treću utakmicu polufinalne serije ABA lgie sa Partizanom.

 

Kako prenosi navijački portal simpatizera crveno-belih, redstarfamily.info, pozivaju se svi zvezdaši da u što većem broju podrže svoj klub uoči trećeg meča serije sa Partizanom, a pri rezultati 1:1 u seriji.

Kao što je dobro poznato, vatrene Delije bojkotuju dešavanja u ABA ligi i od starta regionalnog takmičenja crveno-beli do sada nisu mogli da računaju na gromoglasnu podršku tvrdog jezgra simpatizera u regionalnoj ligi.

Dragi zvezdaši, sva crveno bela srca koja kucaju za naše lavove koji su nam podarili toliko radosti ove godine, neka dođu danas u 17:30 ispred hale Pionir, da pružimo podršku našim igračima pred odlučujuću bitku za Evroligu!

– Pokažimo im da smo svim srcem uz njih, budimo vetar koji će duvati u jedra crveno-belog ratnog broda, prepunog heroja koji su u prethodnom periodu nošeni neustrašivim srcem, mladošću i umećem izvojevali toliko bitaka i koji sutra plovi ka Mordoru po pobedu za sve nas, za Zvezdu za Srbiju – navodi se u saopštenju i nastavlja:

– Ukoliko svim svojim crveno-belim srcem želiš pobedu, vidimo se danas u 17:30 ispred Pionira! – poručili su navijači Crvene zvezde.

Navijaci Crvene zvezde

 

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. hahahah Sta je frka hahhaa Musavci „za zvezdu za srbiju“ koja zvezda ,,zvezde nema mucenuici samolazljivi izgoreli od kompleksa.Pako cete urlikati od muke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter