0
Evrokupovi

MAMA DAVIDA LUIZA: Ostavite mog sina na miru

Objavljeno: 17.04.15 u 10:22

Štoper Pari Sen Žermena David Luiz našao se na tapetu konstatnih prozivki fudbalske javnosti nakon meča četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom u kojem mu je Urugvajac Luis Suarez nekoliko puta „sašio suknjicu“ i loptu proturio kroz noge.

Upravo nakon jednog takvog poteza „El PistoleraBarsa je stigla do jednog od tri gola, a na kraju su Katalonci slavili sa ubedljivih 3:1 na taj način sebi širom otvorivši vrata polufinala.

Prozivke su odmah počele da pljušte sa svih strana i meridijana, fudbalski fanovi uglavnom pričaju kako je „David Luiz precenjen igrač koji ne opravdava novac uložen u njega“, a nakon svega toga reagovala je – njegova majka.

– Glavu gore, sine. Guraj tu loptu i kreni dalje. Bog sve zna, niko ne može da ti sudi. Isus se za nas bori svaki dan, a opet postoje ljudi koji sude drugima. A ko ste vi da sudite? – upitala je mama Davida Luiza koja je dodala:

– Voleću te i kada odigraš dobro, a još više kada idu loše – naglasila je ona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter