0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAJSTORE, MOŽE DRES: Evo koji fudbaler Partizana je veliki fan Saše Pavlovića!

Objavljeno: 17.04.15 u 21:30

Pošto Aleksandar Pavlović neretko organizuje napade košarkaša Partizana i to dosta uspešno, nekako logično bude da svog simpatizera iz redova fudbalskog kluba ima nekoga sa sličnim karakteristikama.

Dosta fudbalera Partizana pratilo je meč polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, među njima je bio i Stefan Babović. Zanimljiv komentar imao je povodom pobede Partizana u drugoj utakmici ove serije, kojom su crno-beli stekli prednost domaćeg terena.

– Pratim utakmice košarkaša i moram da priznam da mi u sredu nije bilo dobro kada su rivali pobedili, ali smo se dan kasnije vratili u velikom stilu. Mogu samo da zamislim šta će Dule (Vujošević) da kaže kada ih eliminišemo – rekao je Babović, a zatim dodao:

– Veliki sam navijač košarkaškog kluba i kada god mogu odem da pogledam utakmicu. Verujem da će se u nedelju igrati četvrta utakmica, koju ću, ako mi vreme dozvoli, sigurno da gledam u ‘Pioniru’ – najavio je Partizanov vezista.

Upitan ima li omiljenog košarkaša, Babović je pokušao da odgovori diplomatski, ali je ipak izdvojio jednog igrača, ljubimca Partizanove publike.

– Što se igrača tiče, svi su mi dragi, ali omiljeni mi je Aleksandar Pavlović. Voleo bih da mi pokloni dres – istakao je Stefan Babović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter