3
AdmiralBet ABA Liga

KAD ŽANDARMERIJA ‘ZAMOLJAVA’: Navijači Partizana izbacivani iz Pionira

Objavljeno: 17.04.15 u 14:38

Na današnjoj konferenciji za medije uoči trećeg meča polufinalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde pohjavio se i poslovni direktor crno-belih Mlađan Šilobad koji je pričao o bezbedonosnim merama, ali je otkrio i neke detalje sa prva dva meča.

– Za prva dva meča nije bilo razmene ulaznica, iako sm mi to hteli. U hali nije bilo nijednog navijaca Partizana, odlučili smo da uradimo isto. Imamo informacije da je žandarmerija neke ljude koji su imali kartu, a bili su navijači Partizana, zamolila da naopuste halu. Očekujem iste aršine i u naredna dva meča, rekao je Šilobad, a prenosi Tanjug.

Treća utakmice polufinalne serije plej-ofa ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir. Navijači Crvene zvezde su najavili da će na poseban način pružiti podršku svojim ljubimcima, a evo šta je uoči tog meča rekao i trener Partizana Duško Vujošević.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Ciganšture neće proći. Crknite crveno-beli majmuni (izvinjavam se ovoj životinjskoj vrsti na poređenju sa skotovima).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter