0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Remi bez golova koji ne odgovara ni Frankfurtu, a ni Menhengladbahu

Objavljeno: 17.04.15 u 22:31

U prvoj utakmici 29. kola nemačke Bundeslige Ajntraht je u Frankfurtu odigrao utakmico bez golova protiv Borusije iz Menhengladbaha.

Takvim ishodom ni jedna ni druga ekipa nisu zadovoljne, s obzirom da bi i jedni i drugi mogli da izgube svoje trenutne pozicije i šanse za plasman u neka od evropska takmičenja. Frankfurtski ‘Orlovi’ se nalaze u jurnjavi za zonom koja vodi u Ligu Evrope, ali su se ovim remijem dodazno udaljili, dok je Menhengladbah sada pružio priliku Bajeru iz Leverkuzena da ih prestignu na trećem mestu na tabeli.

Što se tiče same utakmice, ona nije bila preterano zanimljiva. Oba tima su imala po jednu pravu šansu, za domaće je Ainer bio neprecizan u 69. minutu, dok je Borusija imala kolosalnu priliku u poslednjim trenucima meča, ali je Azar bio nedovoljno dobar u završnici i golman je otklonio opasnost.

Za Ajntraht je svih 90. minuta odigrao Aleksandar Ignjovski, dok je Slobodan Medojević zamenjen u 65. minutu. Njihov tim sada na osmom mestu sa 35 bodova, dok je Menhengladbah za sada treći sa 53 boda.

BUNDESLIGA – 29. KOLO

Petak:
Ajntraht – Menhengladbah 0:0

Subota:
15.30: Dortmund – Paderborn
15.30: Leverkuzen – Hanover
15.30: Hofenhajm – Bajern
15.30: Herta – Keln
15.30: Frajburg – Majnc
18.30: Augzburg – Štutgart

Nedeelja:
15.30: Verder – Hamburger
17.30: Volfzburg – Šalke

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter