1
Domaći fudbal

ZVEZDINO NOVO POJAČANJE: Moj dolazak dovoljno govori šta mi je želja

Objavljeno: 16.04.15 u 21:25

Vladimir Jovivć je i tokom zimskog prelaznog roka bio na meti Crvene zvezde, ali spletom okolnosti odnosno nemogućnošću crveno-belih da Sutjesci plate obeštećenje, reprezentativac Crne Gore ostao je u Nikšiću.

U sredu se pojavila informacija da će mladi vezista, koji je pod šestomečenom suspenzijom zbog udaranja sudije u šampionatu Crne Gore, u nastavku sezone trenirati sa Zvezdom sa kojom bi kao slobodan igrač u junu trebalo da potpiše ugovor.

– Nisam još ništa potpisao. Odradiću ovih mesec i kusur dana sa ekipom, bolje je upoznati i sačekati da dođe leto. Ja sam i zimus, kao i sada, imao veliku želju da karijeru nastavim u Zvezdi i sam moj dolazak ovde sve govori o tome, rekao je Jovović za Novosti.

Jovović je projektovan kao zamena za Darka Lazovića koji odlazi u Đenovu, a sam fudbaler kaže da neće imati nimalo jednostavan zadatak jer se radi o fantastičnom igraču.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević se zahvalio Sutjescui što je dozvolila da Jovović do kraja sezone trenira u Beogradu pošto će na taj način stručni štab imati priliku da bolje upozna igrača.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter