0
Evropske lige

SUAREZ O ‘SUKNJICI’ ZA DAVIDA LUIZA: Nisam imao drugog izbora! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.15 u 17:28

Barselona je sinoć napravila veliki posao pobedom nad Pari Ser Žermenom u Parizu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a centralna figura meča bio je Luis Suarez.

Luis Suarez sinoć je celoj Evropi, ali i svetu, pokazao da je čovek koji jednim, ili kao sinoć sa dva poteza, može, ne samo da reši pitanje pobednika, već i da potpuno razori protivnički tim. Sinoć je to bio PSŽ, odnosno, David Luiz, koji je od Urugvajca dva puta dobio loptu kroz noge, nakon čega su usledile sigurne egzekucije i pogotci Luisa Suareza.

Morao sam dva puta da napravim takav potez, jer nisam imao drugog izbora. Srećni smo zbog pobede, ali još uvek ništa nije gotovo. U fudbalu se nikad ne zna i moramo ovakvu partiju da ponovimo u revanš – ‘skromno’ je rekao Luis Suarez.

Interesantno, njemu to nije prvi put da na takav način prevari Brazilca, s obzirom da je isto radio i dok je on nastupao u dresu Liverpula, a Luiz u Čelsiju. Španski list ‘As’ pun je hvalospeva za ovosezonske partije napadača Barselone, nazvavši ga ‘zverom’ od igrača.

Suarez je bio kao pariski vukodlak. Povreda Tijaga Silve i ulazak nedovoljno spremnog Luiza je za njega bila ‘pozivnica’. Kao kada vuk vidi pun mesec na nebu i pretvori se u vukodlaka željnog plena. Barselona je pokazala francuskom klubu gde im je mesto. Poruka je bila: ‘Ok, bogati ste, ali dalje nećete proći’ – piše španski list.

https://www.youtube.com/watch?v=R-T0UFeARag

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter