1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRAVAC NBA: Milutinov oduševio Amere

Objavljeno: 16.04.15 u 20:50

Da Duško Vujošević nije pogrešio kada je dao prednost Nikoli Milutinovu u odnosu na Đorđa gagića potvrđuje i vest koja stiže iz Amerike.

Naime, poznati američki novinar Džonatan Givoni koji radi za specijalizovani sajt Draft Ekspres objavio je na svom tviter profilu da će se mladi centar Partizana naći na predstojećem NBA draftu.

Givoni se poziva na reči agenta Nikole Milutinova – Marka Jelića koji je potvrdio da će njegov štićenik biti među kandidatima koje će 25. juna u Njujorku birati NBA timovi.

Talentovani centar koji ove sezone u proseku beleži 12,5 poena, 8,5 skokova i 2,5 blokade ranije se dovodio u vezi sa Klivlendom, a ukoliko ga Kavalirsi zaista odaberu imao bi priliku da u skorijoj budućnosti ponovi dostignuće Darka Miličića i Peđe Stojakovića koji su jedini Srbi sa šampionskim prstenjem.

Poslednji igrač sa ovih prsstra koji je biran u prvoj rundi drafta je Bogdan Bogdanović, kojeg je prošlog leta sa 27. pozicije „pokupio“ Feniks.

Podsećamo da je Milutinov posle povrede oka u prvom polufinalnom meču ABA lige odlučio da u drugom nastupi na sopstvenu odgovornost, a to se višestruko isplatilo crno-belima pošto je baš on bio igrač odluke jer je u poslednjem napadu blokirao šut Jake Blažiča.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter