0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Hoće li Zvezda treniranjem na Vračaru razbiti zle čini Obilićevog stadiona?

Objavljeno: 16.04.15 u 19:04

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović vrlo dobro je upoznat sa lošom tradicijom koja Crvenu zvezdu prati na Vračaru, pa nije želeo ništa da prepusti slučaju, već želi da igrači što bolje osete teren stadiona Obilića.

Zato je u četvrtak prepodne ekipu odveo baš na Vračar na isti stadion na kojem će se u subotu sastati sa Voždovcem i 23. kolu Jelen Superlige. Meč će se igrati baš tu umesto na novootvorenom stadionu u okviru tržnog centra, kao i do sada, iz bezbednosnih razloga.

Lošoj tradiciji Crvene zvezde na stadionu Obilića doprineo je i sam sadašnji šef stručnog štaba Nenad Lalatović, koji je tada sa klupe Voždovca gledao poraz crveno-belih od 1:0. Navijači takođe pamte utakmicu od jesenas i poraz istim rezultatom od Rada u okviru osmine finala Kupa Srbije

Nema šta, ovaj stadion nije baš na listi najsrećnijih što se tiče Crvene zvezde, ali će tu tradiciju morati da razbiju u subotu od 16 časova ukoliko žele da zadrže korak za Partizanom pred 148. ‘večiti’ derbi koji je zakazan za 25. april na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Pročitajte i kakvo upozorenje su dobili Crvena zvezda i Partizan pred nastavak sezone od strane Jelen Superlige.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter