4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN MAČVAN: Uz naše Grobare i njihovu energiju idemo do nove pobede

Objavljeno: 16.04.15 u 09:44

Ekipa Partizana je u sredu uveče izjednačili skor u polufinalnoj seriji ABA lige sa Crvenom zvezdom na 1-1,  pošto je kao gost slavila u dramatičnom susretu sa 70:68.

Naravno, u taboru crveno-belih nisu bili zadovoljni učinjenim, pre svih centar Bobi Marjanović. Oduševljen nije bio ni trener ekipe Dejan Radonjić.

Sa druge strane crno-beli su ipak igrali sa Milutinovim u timu koji je naglasio da je zbog adrenalina zaboravio na povredu oka.

Sa druge strane, krilni centar crno-belih Milan Mačvan posle pobede svog tima smatra da polufinalna serija plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde kreće iz početka.

– Kao da je 0-0, ima sigurno još dve utakmice, u subotu i nedelju. Sada će biti više više vremena za odmor posle dva teška meča… Ušli smo spremnije, i (Aleksandar) Pavlović i (Nikola) Milutinov su bili spremni da igraju, tako da nas je bilo više u rotaciji, odigrali smo čvršće i to je jedina razlika u odnosu na prethodni meč – rekao je Mačvan.

Mačvan, inače jedan od najboljih igrača na parketu sa 14 poena i čak 17 skokova, nada se vatrenoj podršci sa tribina.

– Navijanje naših navijača treba da se pretvori u našu još veću energiju i samo tako možemo da dođemo do nove pobede – podvukao je košarkaš Partizana.

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter