0
Evrokupovi

FOTO: sport.es

LUIS SUAREZ: Ništa nije gotovo

Objavljeno: 16.04.15 u 08:29

Ekipa Barselone savladali su sa ubedljivih 3:1 ekipu Pari Sen Žermena na „Parku prinčeva“ u okviru prvog četvrtfinalnog duela u Ligi šampiona.

Dva pogotka za Barsu upisao je sjajni Luis Suarez. Urugvajac je posle utakmice izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

– Nismo bili generalno dominantni, ali smo se mnogo trudili i igrali inteligentno. Kada igraš protiv ovakvog rivala moraš igrati intenzivno. Znali smo da moramo da pobedimo. Ostalo je još 90 minuta, ništa nije gotovo, ali imamo dobru prednost – rekao je  „El Pistolero„.

Trener katalonskog giganta, Luis Enrike je naglasio da bi njegov tim morao da izbegne iznenađenja u revanšu na „Nou Kampu“ za sedam dana.

– Veoma važna pobeda za nas. Može se na mnogo načina opisati naša igra. Bili smo pažljivi, imali posed i bili dobri u odbrani. Stvorili smo mnogo šansi i bili veoma solidni. Moramo ići na pobedu i u revanšu i izbeći iznenađenja – istakao je Enrike.

Barselona dočekuje PSŽ 21. aprila.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter