1
Evropske lige

KRAH EVROPSKOG VELIKANA: Pobediš Juventus, a onda ti oduzmu više bodova nego što si osvojio…

Objavljeno: 16.04.15 u 19:26

Sudbina fudbalskog kluba Parma, nekada osvajača evropskih trofeja, nalazi se u sve većoj magli, pošto rukovodstvo italijanske Serije A i dalje nemilosrdno nastavlja da oduzima bodove klubu zbog finansijskih problema u kojima se nalazi.

Parma je nedavno proglasila bankrot, igrači svoje plate nisu dobili od septembra prošle godine i to se rukovodstvo najjačeg italijanskog takmičenja ne želi da toleriše. Treći put ove sezone čelnici lige oduzeli su bodove ‘mlekadžijama’, u prethodna dva navrada ‘skraćeni’ su za ukupno tri, a ovog puta oduzeto im je čak četiri boda.

To praktično znači da će Parma gotovo sigurno ispasti iz Serije A ove sezone. Nekadašnji osvajač Kupa UEFA šanse za opstanak sveo je na minimum jer osam kola pre kraja ima samo 12 bodova, čak 17 manje od Atalante koja drži mesto koje garantuje takmičenje u Seriji A naredne sezone.

Čak ni prošlonedeljna pobeda nad višestrukim šampionom Italije Juventusom im nije mnogo pomogla. Bio je to veoma kratak trenutak slave i ništa više.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Seria A ovim potezom ne kaznjava samo fudbalski klub Parmu, vec i igrace koji niizcega stvaraju rezultate za primer drugima, pre svega onima koji fudbal igraju za novac, a ne srcem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter