0
Evrokupovi

FILIP LAM: Možemo da prođemo uprkos rezultatu

Objavljeno: 16.04.15 u 09:20

Reprezentativac Nemačke i bek Bajerna iz Minhena Filip Lam veruje da njegov tim i dalje ima izglede da se plasira u polufinalu Lige šampiona iako su „Bavarci“ poraženi sa 3:1 od Porta u prvom susretu četvrtfinala
Lam je posle utakmice poručio da je uveren da njegov tim poseduje kvalitet i da je bio zadovoljan reakcijom ekipe nakon drugog primljenog gola.

– Mogli bismo da preživimo sa 2:1, dok 3:1 nije baš dobar rezultat. Ali i dalje imamo svaku šansu da se nađemo u polufinalu – rekao je Filip Lam i dodao: 

– Ekipa je posle 2:0 pokazala pravu reakciju nakon samo 10 minuta igre i smanjila na 2:1. Poraz od 3:1 je gorak, ali je preokret i dalje izvodljiv – smatra momak koji je sa „Panirima“ na SP u Brazilu 2014. godine podigao šampionsku titulu. 

– Ovo je četvrtfinale Lige šampiona u gostima. Dobro smo reagovali. U revanšu ćemo morati da igramo našu igru. Moramo da imamo dosta loptu u nogama, da stvorimo dosta šansi i pretvorimo ih u golove. Imamo gol u gostima, tako da je definitivno moguće – podvukao je Lam.

Revanš meč odigraće se u utorak 21. aprila na Alianc Areni.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter