0
Evrokupovi

DŽEKSON MARTINEZ: Neće nam biti lako u revanšu

Objavljeno: 16.04.15 u 08:44

Fudbaleri Porta dominatno su pobedili Bajern iz Minhena sa 3:1 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona na svom „Dragao“ stadionu.

Ipak, kapiten ekipe iz Portugalije, Džekson Martinez, upozorava da Bavarci neće izaći na revanš meč sa namerom da odustanu od borbe unapred položenih oružja.

Plavo-beli su nokautirali nemačkog predstavnika dva rana gola Rikarda Kvarežme, da bi Martinez postigao i treći pogodak.

Strelac trećeg gola za Porto bio je oduševljen činjenicom da je zatresao mrežu u susretu koji je ujedno označio i njegov povratak na teren nakon teške povrede.

– Pre meča sa Bajernom preživeo sam nekoliko teških nedelja. Nisam ni znao da li ću moći da igram – rekao je Martinez posle meča i nastavio:

– Nikada nije lako kada se igrač vrati na teren posle duže pauze. Ipak, ja sam uspeo da se pripremim za ovaj trenutak i sve je bilo sjajno – naglasio je Martinez.

– I dalje nisam spreman maksimalno, ali sam uspeo da pomognem svojim saigračima na najbolji način. Uspeo sam da iskoristim svoje prilike – smatra Martinez.

– Znali smo da će Bajern biti superioran kada bude imao loptu u svom posedu i da će upravo i tome težiti. Tako da smo morali da vršimo pritsak na njih visoko po terenu i da im ne ostavljamo prostor na sredini – kazao je Kolumbijac.

– Upravo kroz takvu igru uspeli smo da stvorimo najveći broj naših prilika. Ova pobeda doneće nam mnogo radosti, ali smo svesni da nam ona ne garantuje prolaz u narednu fazu – svestan je Martinez.

– I dalje imamo revanš meč ispred nas i ta utakmica će biti mnogo teža za nas – podvukao je Kolumbijac.

Revanš susret dve ekipe igraće se na „Alijanc Areni“ 21. aprila.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter