0
ATP

ATP MONTE KARLO: Đoković devetim ‘krompirom’ u sezoni rutinski prošao u četvrtfinale!

Objavljeno: 16.04.15 u 18:16

Posle samo 57 minuta igre Novak Đoković je savladao Andreas Haider-Maurera sa 2:0 u setovima (6:4, 6:0) i obezbedio sebi mesto u četvrtfinalu ATP Mastersa u Monte Karlu.

U slavljeničkom raspoloženju posle osvajanja prestižne nagrade ‘Leureus’ Novak Đoković je rutinski savladao Haider-Maurera u osmini finala turnira u Monte Karlu. Jedino je u prvom setu bilo nešto više neizvesnosti, ako se to uopšte može reći, s obzirom da je Đoković u prvom gemu meča oduzeo protivniku servis i do kraja rutinski odbranio svoj, pa je poveo sa 1:0.

Drugi set je bio daleko lakši, Austrijanac se obeshrabrio, nije više toliko bio agresivan, pa je Đoković ‘pustio’ svoju ruku i igrao svoju igru. Sve je iščo na njegovu vodenicu, pa je drugi set dobio sa ‘nulom’, deveti put ove godine.

Novaka u narednom kolu očekuje susret sa Hrvatom Marinom Čilićem, koji je sa 6:3, 7:6 (7:5) bio bolji od domaćeg tenisera Žo-Vilfrida Conge.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter