1
Evropske lige

TRAŽEN: Džejms Milner na meti najvećih engleskih klubova

Objavljeno: 15.04.15 u 14:21

Iskusni vezista Mančester sitija slobodan je da pregovara sa klubovima oko svog ugovora, pošto nije postigao dogovor sa čelnicima tima sa „Ethida“ i narednog leta će najverovatnije napustiti klub.

Kako se saznalo, Arsenal se priključio trci za Džejmsa Milnera, a pored „Tobdžija“ ovog momka bi rado angažovali i čelnici Liverpula koji je ostao na pol poziciji za dovođenje ovog igrača, saznaje Goal.

Milner će ovog leta postati slobodan igrač jer mu ističe ugovor i čini se kako želi da napisti klub, uprkos ponudi za produžetak saradnje Mančester sitija.

Dvadesetdevetogodišnjak je Sitiju kazao kako želi da bude više u startnoj postavi. Osim Liverpula i Arsenala, i Totenham bi rado doveo bivšu zvezdu Aston Vile koji bi radije ostao u Engleskoj nego u poslednjem poglavlju karijere otišao da igra u inostranstvo.

Liverpul je pokazao interes još pre Božića, a menadžer Brendan Rodžers naglasio je za engleskog reprezentzativca kako je izvanredan igrač. Milner živi na severozapadu Engleske, ima malo dete, a odlaskom Stivena Džerarda otvorila bi se pozicija u startnoj postavi za njega.

Arsenal razmišlja o Milneru kao zameni ako propadne dovođenje Francuza Morgana Šnederlina iz Sautemptona, a u londonskom klubu znaju da se za Džeka Višira zanima i Siti, pa računaju da to pomogne u eventualnom dovođenju Milnera.

Totenham je želeo Milnera još prošlog leta, ali ga Siti tada nije pustio, uveren da će s Milnerom potpisati novi ugovor.

Sjajni fudbaler trenutno zarađuje 90.000 funti nedeljno, koliko je dogovorio pre pet godina kada je došao iz Aston Ville. Do sada je odigrao 198 utakmica za Sito, a za reprezentaciju Engleske 53.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter