1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

PARTIZAN SVE JAČI: Kompanija ‘Zepter International’ uz crno-bele

Objavljeno: 15.04.15 u 20:50

U hotelu Zepter Apart, u Beogradu, potpisan je jednogodišnji  sponzorski ugovor između FK Partizan i kompanije  Zepter International.

Potpisivanju ugovora prisustvovli su direktor marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović, mr sci. dr IIlija Rosićk Đorđe Rašić direktor Zepter Apart hotela, kao i prvotimci FK Partizan, Ivan Šaponjić i Andrija Živković.

Kao što se zna šta predstavlja FK Partizan u fudbalskim okvirima, tako se zna i šta predstavlja kompanijaZepter International, ne samo kada je reč o najuspešnijim svetskim kompanijama, već pre svega u domenu sporta – započela je svoje izlaganje direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović.

Pored vezivanja za sportska dešavanja, ono po čemu je prepoznatljiva kompanija Zepter, pre svega, jeste misija zdravlja, zdravog načina ishrane i života, koji je jedan od glavnih elemenata svakog uspešnog sportiste. Veliko mi je zadovoljstvo da FK Partizan ima ovakvog partnera u svom medija pulu i da saradnju možemo proširiti i na druge segmente poslovanja kompanije Zepter International, kao što je i Zepter apart hotel u Beogradu.

sneza
Foto: FK Partizan

 

Kompanija Zepter International posluje u više od 60 zemalja sveta na 5 kontinenata. Pored proizvoda iz palete  Zepter Cosmetics, Zepter home art, Zepter luxury i Zepter home care, poznat je i njihov asortiman Zepter Medical, u  koji spadaju Bioptron svetlosna terapija, Zepter Therapy Air prečišćivač vazduha i Zepter Vital.

Učešće kompanije Zepter u svetu sporta je odavno poznato rekao je Đorđe Rašić ispred kompanije Zepter International.

Kompanija Zepter International je već dugi niz godina glavni sponzor više stotina sportskih događaja širom sveta, kao što su Svetski šampionat formule 1 (u Monaku, Kanadi i Brazilu), Svetski šampionat u trkama formule 1 na vodi, FIBA svetsko i evropsko prvenstvo u košarci, svetsko prvenstvo u hokeju na ledu (zvanični sponzor i sponzor nacionalnog tima) i Evropsko prvenstvo u rukometu. Takođe, podržavamo i druge sportove: od atletskog mitinga Zepter Hercules IAAF Zlatna liga u Monte Karlu, do velikih teniskih turnira u Monte Karlu, Majorki, Štutgartu i Hanoveru, ali uvek sa istim idealom: ZA DUŽI, ZDRAVIJI I SREĆNIJI ŽIVOT.

– Drago nam je da nam je na tom putu jedan od partnera klub kao što je FK Partizan, koji razume našu sportsku i životnu filozofiju –  ističe g Rašić.

Klupski doktor Mr sci. dr  Ilija Rosić je dodao:

Očekujemo dolazak jednog od najvećih stručnjaka iz oblasti sportske medicine I povreda.g. Majkl Mak Namara, koji će na SC Partizan Teleoptik održati predavanje na temu upotreba Bioptron lampe u sportu G. Mak Namara je radio sa NBA timovima,(američki dream tim 1994 Olimpijada u Barseloni) a poznat je njegov doprinos u održavanju najviših sportskih rezultata profesionalinih sportista.

Bioptron lampa ima široku primenu u sportu u vidu dopunske terapije kod povreda mekotkivnih struktura, posle operacija, kod zarastanja rana, povreda misica I ligamenata, istegnuća, kontuzija, grča mišića, upala, bola u vratnom i lumbalnom delu kičme, kod lečenja akni, psorijaze, herpes simplexa, bakterijske infekcije kože, ekcema. Imamo sjajno iskustvo sa primenom u sportu i pomaže u lečenju I rehabilitaciji povređenih sportista.

andrija
Foto: FK Partizan

 

Svakako , vrhunski klub kakav je Partizan treba da ima ovako nešto u svojoj ambulanti kaže dr Rosić.

Bioptron svetlosnu terapiju – oskara za medicinu za 2014. na svetskom antiejdžing kongresu u Parizu, koja, pored prevencije i saniranja sportskih povreda, ima i kozmetički efekat, probali su i naši prvotimci Ivan Šaponjić i Andrija Živković.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter