23
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MARIO SUAREZ: Ko je dao Srbima da sude ovako važnu utakmicu?

Objavljeno: 15.04.15 u 00:22

Atletiko Madrid i Real Madrid igrali su nerešeno 0:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a posle utakmice „drvlje i kamenje“ po srpskom sudiji Miloradu Mažiću „posule“ su „jorgandžije“.

Najžešći u kritikama na račun našeg najboljeg arbitra bio je vezista Atletika, Mario Suarez.

– Sudija je bio veoma loš. Ne znam ko je dao sudiji iz Srbije da sudi ovako važan meč. Neozbiljno je da se iz takve zemlje delegira delilac pravde u četvrtfinalu Lige šampiona – istakao je za AS, Mario Suarez.

Podsetimo, tokom meča i Mario Mandžukić je vikao na Milorada Mažića zbog spornih situacija.

hotsport.rs

0
0

23 Komentara

  1. Шта оће овај педер суарез и оно говно манџукић јебем им мртво дјете у колицима

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad ibrahimovic pljuje sudije onda 4 tekme zabrane a kad spanski zvalonja pljuje onda nista!? On se razume ko mara u kriv k****

    0
    0
    Odgovori
  3. Cigančina španska koja igra u kompleksaškom, podređenom timu a la „Španski Partizan“. Baljezga, a gori su ovi što uopšte obraćaju pažnju na to. Realno smradovi su trebali izgubiti, i sad se žali, kao on očekivao pobjedu… Ma jebem mu ja mater šugavu u sta.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mariju Suarezu bi bolje bilo da se usredsredi na svoje poteze i igru , Mazic je najbolje moguce odsudio ovaj mec , koji je bio jako tezak jer znamo svi kakvi su Spanci sabani sto se simuliranja i duela tice , prljava gamad.Uzgred Mario Suarez , bio je jedan od najgorih pojedinaca i teski je uljez u ekipi Atletika , coban klasican , neznanac teski i nek se stidi za svoje izjave !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. A ko je dao tebi da igras u klubu kao sto je Atletiko? Igrac sredine terena koji u 19 meceva ima jedan gol i nijednu asistenciju???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter