8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAČVAN UPIRE PRSTOM: Blažič već drugi put povređuje našeg igrača

Objavljeno: 15.04.15 u 12:05

Košarkaši Crvene zvezde poveli su u polufinalnoj seriji ABA lige pošto su u prvom meču savladali Partizan sa 73:64.

Dan nakon poraza krilni centar Partizana Milan Mačvan nije bio zadovoljan činjenicom da njegov tim gubi već posle prvog meča, ali još manje podatkom da je bek Crvene zvezde Jaka Blažič povredio njegovog saigrača, Milutinova.

– Blažiču se drugi put dešava da povredi našeg igrača. Ipak, ne mogu da kažem da li je to namerno i grešim dušu. Moram da pogledam snimak – smatra Mačvan.

On je potom komentarisao i sam tok meča u „Pioniru„.

– Tokom celog meča jurili smo prednost, u nekoliko navrata smo se primakli, ali nismo uspeli da preokrenemo rezultat. Zvezda je imala veću rotaciju, posebno posle povrede Milutinova. Ništa još nije gotovo, što sam rekao i pre utakmice – istakao je Mačvan.

Bek crno-belih Edo Murić smatra da njegova ekipa što pod hitno da zaboravi poraz od crveno-belih.

– Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu jer nas uskoro očekuje nova. Probaćemo što pre da izbacimo poraz iz glave i spremni dočekamo meč. Imamo imperativ i moramo da pobedimo – kazao je Murić.

On je dodao da ne postoje izgovori i da „Parni valjak“ mora da pokaže veliku želju kako bi uzvratio brejkom.

– Nema puno filozofije, uradićemo sve da napravimo neophodan brejk. Utakmice se igraju na mali broj poena jer su takvi derbiji i nadam se da ćemo uspeti da pobedimo – podvukao je Murić.

Ni Muriću se ne dopada činjenica da je Milutinov povređen.

– Nije baš dobro, videćemo da li će igrati. Nadam se da će biti sa nama i da ćemo se zajedno boriti na terenu – zaključio je Murić.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Na kolena bre pi.kice!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!

    0
    0
    Odgovori
    • Фмп је највећа превара и зло српске кошарке,у њему играју људи који намерно повређују своје колеге из других клубова,Блажића треба казнити као Суареза јер већ трећи пут намерно повређује колеге из Партизана и тако им онемогућује да раде свој посао на свом радном месту,где су органи Аба лиге да га санкционишу?!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter