0
Evropske lige

RADOVANOVIĆ: Uz dobre partije stižu i bodovi

Objavljeno: 14.04.15 u 14:34

Fudbaleri Kjeva savladali su Ćezenu u gostima sa 1-0 čime su praktično obezbedili opstanak u Seriji A. Jedan od najboljih igrača u ekipi Kjeva bio je Ivan Radovanović, najstandardniji prvotimac ekipe iz Verone ove sezone.

– Posle pobede u Ćezeni smatram da smo praktično na jedan korak od opstanka u Seriji A. U poslednja dva meseca pružamo dobre igre i što je najvažnije, upisujemo i bodove. Utakmica u Ćezeni je bila veoma bitna. Za njih je to bila poslednja šansa za opstanak jer imaju težak raspored do kraja i kada doživiš poraz od direktnog konkurenta na domaćem terenu, gubitak je veliki, pogotovo sa psihihološke strane – kaže Radovanović.

26-godišnji fudbaler u kontinuitetu pruža izvanredne partije, pa je klub zainteresovan da produži ugovor sa njim.

– Ovo mi je druga godina u Kjevu, zato sam i došao ovde, obe godine sam standardan i imam kontinuitet igara i to mi je najbitnije. Bilo je priča oko produžetka ugovora, ali za sada ne razmišljam o tome jer želim da pružim još bolje partije do kraja. U Kjevu i Veroni se osećam kao kod kuće – rekao je Radovanović.

Do kraja sezone je ostalo još osam kola, tako da je još veliki broj bodova u igri. Radovanović smatra da će njegov tim sada igrati opuštenije u finišu, ali da će se potruditi da konačni plasman bude što bolji.

– Svaka pozicija više na tabeli je dobra za ekipu i za klub u celini. Sada kada smo praktično sigurni, svakako da ćemo igrati malo rasterećenije i probaćemo da na kraju završimo na što višoj poziciji na tabeli – zaključio je Radovanović.

Kjevo u narednom kolu dočekuje ekipu Udinezea i taj meč je na programu u nedelju, 19. aprila.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter