0
Evropske lige

LAM: Nema lakih protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona

Objavljeno: 14.04.15 u 12:54

Fudbaler Bajerna iz Minhena Filip Lam rekao je u utorak da njegova ekipa samopouzdano putuje u Porto, ali je i istakao da u četvrtfinalu Lige šampiona nema lakih protivnika.

– Imamo dovoljno samopouzdanja da kažemo da ćemo pobediti, ako igramo našu igru, ako imamo loptu u svom posedu i igramo napadački. Ali, oni su opasna ekipa, sa dosta kvaliteta u napadu i sa dosta brzih i tehnički potkovanih igrača. Mi smo u četvrfinalu Lige šampiona, tako da više nema lakih protivnika, rekao je Lam za sajt Uefa.

Bajern u sredu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona gostuje protiv Porta.

Ekipa Pepa Gvardiole poslednjih nekoliko nedalja ima veliki problem s povredama, ali je ipak redjala pobede, a u Porto putuje posle pobede nad Ajntrahtom od 3:0.

I Filip Lam je bio van terena, ali je naveo da je poslednje dve nedelje dobro trenirao i da se sada oseća dobro.

– Šteta što sam propustio utakmice osmine finala, kad ovo takmičenje praktično i počinje, ali lepo je vratiti se za četvrfinale. Biti medju najboljim ekipa u Evropi je lepo, kazao je Lam.

Bajern i Porto su se do sada sastajali dva puta u četvrtfinalu Lige šampiona, a Bavarci su oba puta izašli kao pobednici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter