1
Odbojka

NOVI SAD SLAVI: Sprema se doček za osvajače istorijskog evropskog trofeja!

Objavljeno: 13.04.15 u 18:26

Odbojkaši novosadske Vojvodine sinoć su u revanš meču finala Kupa Izazivača ostvarili povoljan rezultat i osvojili pehar namenjen pobedniku tog takmičenja, a danas će im u Novom Sadu biti upriličen svečani doček.

Novosađani će svoje odbojkaše dočekati na platou ispred dvorane SPENS oko 22:30h, nakon povratka odbojkaša Vojvodine iz Lisabona, koji se očekuje da će biti oko 22 sata. To je potvrdio i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je rekao da je ovaj uspeh došao samo kao produkt timskog rada igrača, kao i da je ovo potvrda da se vredan i naporad rad i trud uvek isplate.

– Naši odbojkaši predstavljaju pravi uzor mladima i svim drugim klupskim sportistima kako se funkcioniše kao tim i kako se osvajaju prestižna odličja evropskog ranga. Ponosni smo na njih – izjavio je Vučević.

Podsetimo, odbojkaši Vojvodine sinoć su poraženi od Benfike u revanšu finala Kupa Izazivača, ali su zbog pobede od 3:1 u prvom meču u Novom Sadu osvojili vredan trofej, što do sada nije pošlo za rukom nijednoj našoj ekipi.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter