1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA DRINČIĆ: U novinama pričaju svašta, a na terenu ništa!

Objavljeno: 13.04.15 u 22:50

Vezni fudbaler Partizana istakao je posle pobede nad OFK Beogradom da su mu smetale izjave protivničkih igrača pred meč.

– Posle odlazaka nekih igrača tokom zime (Petra Škuletića i Danka Lazovića, prim au) očigledno da nas protivnici ne poštuju kao pre. Možda imaju utisak da mogu da nas pobede, međutim, mi se trudimo da ih razuverimo i pokažemo kako i dalje imamo snažnu ekipu – istakao je za Mocartsport Nikola Drinčić i nastavio:

– Priznajem, očekivao sam više od OFK Beograda, jer sam na osnovu onoga što su njegovi igrači pričali za novine prethodnih dana, imao sam utisak da će jači otpor da nam pruže. Ovako, tim izjavama samo su doprineli da se dodatno podignemo. I pobedimo.

Sjajni izvođač prekida još uvek ne razmišlja o „večitom derbiju“, već prvom sledećem rivalu, a to je Mladost iz Lučana.

– Za nas je  svaka utakmica do kraja sezone kvalifikaciona. Još ne razmišljamo o derbiju, jer nas prethodno čeka duel protiv Mladosti, a svi dobro znamo da su mečevi pre i posle onog sa Crvenom zvezdom po nepisanom pravilu najteži. U ovom trenutku je najbitnije da slavimo u subotu i tako se primaknemo osvajanju titule – zaključio je Drinčić.

hotsport.rs

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter