0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MARKUS VILIJAMS: Može svašta da se priča, ali zna se ko je Partizan i da im je jak tim

Objavljeno: 13.04.15 u 10:02

Sjajni američki plejmejker „zaposlen“ u Crvenoj zvezdi, Markus Vilijams, uveren je da njegovom timu neće biti lako u predstojećoj polufinalnoj seriji ABA lige sa večitim rivalom, ekipom Partizana.

Amerikanac jako dobro poznaje dešavanja na evropskom kontinentu pošto je već neko vreme na području „Starog kontinenta“.

Svojevremeno 22. pik s drafta 2006. godine ističe da su crno-beli jako kvalitetan tim, bez obzira što se možda kroz medije šalje slika o tome kako je Zvezda veliki favorit.

– Ne smemo da stvorimo sami sebi veći pritisak. Niko ne traži od nas da budemo predsednici države, već da igramo košarku, dakle nešto u čemu smo dobri i nešto zbog čega smo u ovom timu. Partizan zna da je propustio Evroligu ove sezone i uradiće sve da se vrate u to društvo. Može svašta da se priča, ali oni su sjajan tim i imaju odličnog trenera – uveren je Vilijams.

Nekadašnji NBA košarkaš Netsa, Voriorsa i Grizlisa, smatra da put do dobrog rezultata u polufinalnoj seriji ABA lige vodi kroz maskimalnu posvećenost i koncetraciju igrača.

– Biće interesantna serija, ali ne smemo da se fokusiramo na njih, već isključivo na našu igru. Niko nam nije pomagao da budemo ovde gde smo. Neće zavisiti ni od koga drugog, već samo od nas. Znamo šta je ulog i šta dobijamo ako pobedimo, a šta ako izgubimo i moramo da izaberemo ono šta je bolje za nas – podvukao je Vilijams, prenosi „Sport“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter