0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LISAC: Klubovi odlučuju o budućnosti ABA lige

Objavljeno: 13.04.15 u 13:41

Generalni menadžrer ABA lige Roman Lisac rekao je da je zadovoljan nivoom koje je to regionalno takmičcenje ostvarilo za proteklih 14 godina.

– Bilo je puno ‘Nevernih Toma’ koji nisu verovali u Ligu. Radostan sam i ponosan na ovu sezonu, uveli smo mogućnost naknadnog video snimka za sudije koji osim nas ima samo Evroliga. To je dobro za klubove i igrače i menadžere, a najvažnije od svega je da se svih 200 utakmica prenosi i time im dajemo priliku da se reklamiraju, rekao je Lisac, prenosi Tanjug.

Komentarišući sukob na relaciji FIBA- ABA liga on je rekao da je u poslednje vreme plasirano puno netačnih informacija koje ne donose dobro košarci.

– Nekorektno je da se to dešava uoci završnice našeg plej-ofa. To je veliko opterećenje, za nas nije lako sve organizovati i boriti se sa ‘duhovima’ sa strane. Imaćemo danas sastanak sa predstavnicima svih klubova lige i donećemo zaključak kako ići napred. Klubovi će odlučiti o sebi i ABA ligi, poručio je Lisac.

Polufinalne serije između Crvene zvezde i Partizana i Budućnosti i Cedevite počinju sutra i igraju se na tri pobede po sistemu 2-2-1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter