0
Evropske lige

NIJE ZA ONE SA SLABIJIM STOMAKOM: Od ove povrede fudbalera Viljareala svima podilazi jeza (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.15 u 20:52

Stub odbrane Viljareala i potencijalni reprezentativac Argentine Mateo Musakio doživeo je otvoreni prelom potkolenice na današnjem meču protiv Getafea, i to u potpuno bezazlenoj situaciji.

Bližio se kraj utakmice između Getafea i Viljareala kada je, inače veoma stameni štoper ‘žute podmornice’ Mateo Musakio doživeo jednu od najtežih povreda ikad viđenu na fudbalskim terenima. U vrlo naizgled bezazlenoj situaciji u kojoj je trebao da ispuca loptu što dalje od svog gola, Musakio je to i pokušao da uradi. Međutim, stajna, leva noga mu je zapela za teren i bukvalno se prepolovila!

– Nisam mislio da je Mateova povreda toliko teška, ali sam onda prišao mestu gde je ležao i video krv. Uplašio sam se. Od ovoga me podilazi jeza. Nadam se da će operacija proći dobro. Ovo je veoma težak trenutak za sve nas. To je veoma ozbiljna povreda, a mi možemo samo da čekamo i da se nadamo – rekao je posle meča trener Viljareala Marselino Garsija Toral.

Upozoravamo da video nije za osobe sa slabijim želudcem, zaista je jeziva povreda.

https://www.youtube.com/watch?v=88Bo8Cz2ZD4

Musakio je do sada u karijeri odigrao dve utakmice za reprezentaciju Argentine, a ove sezone bio je jedan od najboljih fudbalera Viljareala, koji za sada sigurno ide ka plasmanu u Ligu Evrope.

Utakmica između Getafea i Viljareala završena je rezultatom 1:1(0:0)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter