0
Košarka

NBA: Majami ne ide u plej-of, rekord Zeka Levina (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.15 u 08:43

U nastavku takmičenja u NBA ligi noćas je na terenima američke profesionalne košarkaške lige odigrano šest utakmica.Veče je počelo u Orlandu u kojem je domaći tim poražen od Njujorka. Odličnu partiju pružio je bivši centar Oklahome sada u Niksima, Kol Oldridž koji je ubacio 19 poena i uhvatio 14 skokova.

 Košarkaši Majamija imali su pred meč sa Torontom makar teoretske šanse da izbore plasman u post sezonu. Nakon njega – nemaju ni to. Dvejn Vejd sa 30 poena i 5 asistencija, Hasan Vajtsajd sa 16 poena i 18 skokova, te Goran Dragić sa 22 poena, bili su nemoćni da se odupru Reptorsima za koje je Lu Vilijams sa klupe ubacio 29 poena.

Čikago Buls je teže nego što se očekivalo savladao Filadelfiju uz 24 poena Pau Gasola i 22 poena Derika Rouza. Bulsi su nastavili trku s Reptilima za treću poziciju na Istoku.

Los Anđeles Klipersi teškom mukom su pobedili Memfis uz 18 poena Blejka Grifina i 14 asistencija Krisa Pola.

Juta Džez je pobedila Portland koji je davno obezbedio učešće u PO i prvom mesto Pacifika. Fenomenalni Buker je ubacio 36 poena.

 Košarkaši Golden Stejta pobedili su Minesotu. Sjajni Stef Kari je nosio svoj tim do pobede sa 34 poena. Međutim, ruku plej Timbervulvsa, Zek Lavin, zablistao je sa 37 koševa i na taj način je stigao do klupskog rekorda postavši ruki koji je ubacio najviše poena na jednoj utakmici.

Rezultati:

Orlando Medžik – Njujork Niks 79:80
Majami Hit – Toronto Reptors 104:107
Čikago Buls – Filadelfija 76ers 114:107
Los Anđeles Klipers – Memfis Grizlis 94:86
Portland Trejl-Blejzers – Juta Džez 105:111
Golden Stejt Voriors – Minesota Timbervulvs 110:101

Tabela NBA

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter