1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA JOVIĆ: Teško je stalno juriti bodovni nedostatak, ali nema predaje

Objavljeno: 12.04.15 u 10:08

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, Luka Jović, izjavio je da njegovom timu stvara pritisak to što je u konstatnom bodovnom deficitu za vodećim Partizanom.Ipak, ovaj mladi reprezentativac napominje da ni u jednom trenutku nema nameru da položi oružje i zamaše belom zastavicom.

U razgovoru za Sport on je kazao da ima puno poverenja u sebe, čak i u trencucima kada kola idu nizbrdo.

– Uporan sam, kod mene nema predaje. Može da mi ne ide po planu, i promašaji su sastavni deo fudbala, ali ne odustajem od postavljenih ciljeva. Bitno je da sam verovao, i uvek ću verovati, u sopstvene mogućnosti – kaže Jović.

On je izrazio zadovoljstvo podrškom koju dobija sa tribina, uprkos tome što je do meča Borcem, u kojem je na sjajan način zatresao mrežu, imao određenih problema sa realizacijom.

– Arsenal je spletom okolnosti ispao od Monaka u osmini finala Lige šampiona, ali je bilo lepo videti sliku kada čitav stadion aplaudira Žiruu, koji se ispromašivao i kumovao eliminaciji. Meni je drago da publika u meni prepozna iskrene vrednosti – smatra Jović.

– Dugujem zahvalnost šefu, njegovim savetima i svakako hrabrošću što mi pruža prilike. Drago mi je da sam na lep način uzvratio. Želim, naravno, da nastavim u istom stilu, i u mečevima koji će rešavati šampionsku trku.

On ne spori da nije lako igrati i juriti prednost večitog rivala.

– Taj pritisak nam često otežava, kao i neke glupe priče iz komšiluka. Mesta na tronu ima samo za najbolje, ali se nećemo predati, pogotovo što sledi derbi na našem terenu.

Mladi igrač se osvrnuo i na svoj prvi „večiti derbi“ koji je bio prožet njegovim promašenim prilikama.

– Možda sada usledi het-trik – uzvraća crveno-bela „devetka”. – Šalu na stranu, čeka nas velika borba, iz koje hoćemo da pokažemo da smo šampioni. Neka pobednika odluči i neko od saigrača, nemam ništa protiv.

Biser Zvezdine omladinske škole svestan je da ga prate brojni menadžeri i skauti.

– Dolaze i prate svaki korak 100 puta. Moje je da igram, ukoliko dobijem priliku, i ispunim ciljeve Crvene zvezde – podvukao je Luka Jović.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Cime je decko zasluzio da visi po novinama svaki dan? Ne prodaju novine igraca niti ce od napisanih clanaka bolje igrati. Ali aj zvezda drugacije ni nezna da pravi igrace.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter