0
Evropske lige

FOTO DŽEK POT: Rahim Sterling ‘degustirao’ nargilu

Objavljeno: 12.04.15 u 10:33

Dok uprava Liverpula muku muči kako da zadrži Rahima Sterlinga na Enfild Roudu, talentovani napadač muku muči da zadrži što duže dim u plućima.

Naime, ofanzivac drugog najtrofejnijeg kluba u Engleskoj, uslikan je kako puši iz nargile.

Kao što je poznato, Sterling je do sada imao unosne ponude kluba koji je pokušavao da ga privoli da potpiše novi, višegodišnji ugovor koji bi mu donosio platu iznad 100.000 evra mesečno.

Ipak, napadač Liverpula nije želeo da prihvati tu ponudu.

Nakon što je sporna fotografija ugledala javnost, pravo je pitanje da li će čelnici „Crvenih“ želeti da potroše toliko novca na ovog momka.

Ono što je izvesno jeste da slika prikazuje Sterlinga kako doslovno puši iz nargile, ali se može uzeti kao dokazni materijal u eventualnom postupku protiv ovog igrača.

Ukoliko i ne bude podignut bilo kakav disciplinski postupak protiv mladog igrača, on br vrlo lako mogao da završi u Arsenalu ili Realu koji bi ga želeli u svojim redovima. Liverpul je odredio cenu.

Rahim Sterling - Pajp

Rahim Sterling - Pajp1

Inače, profesionalni sportisti, kao i ostali ljudi od krvi i mesa, mogu da pogreše.

Slučaj Sterlinga nije usamljen, pa je tako dobro poznata slika koja je obišla internet o superstaru Oklahome Siti Tander i aktuelnom MVP-iju, Kevinu Durantu, koji je takođe uslikan „corpus delicti“.

Kevin Durant Pusi

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter