3
Domaći fudbal

DIJARA: Da sam ja dobio pasoš, Srbija bi sada davala golove

Objavljeno: 11.04.15 u 11:13

Nekadašnji napadač Partizana, Lamin Dijara, uveren je da bi on blistao u nacionalnom dresu reprezentacije Srbije, da je dobio pasoš i poziv selektora „Orlova“.

Lamin Dijara u razgovoru za „Naše Novine“ rekao je da mu teško pada to što nikada nije dobio srpski pasoš, dok su neki drugi fudbaleri imali tu privilegiju.

– Od dobijanja srpskog državljanstva, nažalost, nema ništa. Prema poslednjim informacijama koje sam dobio, još uvek ne ispunjavam sve uslove. Aplicirao sam još dok sam bio u Partizanu. Tada ga nisam dobio, a sada je problem što ne mogu da sakupim dovoljno dana boravka u Srbiji jer igram u Antaliji. Strašno mi je žao zbog toga, čak mi je i glupo da sad pričam koliko volim Srbiju. U Seneglu sam rođen, tamo sam odrastao, ali sam Srbiju podjednako zavoleo – iskren je Lamin Dijara.

Rođeni Senegalac koji se zauvek zavukao u srca navijača crno-belih uveren je da bi mogao da doprinese povećanju kvaliteta i u nacionalnom dresu Srbije.

– Valjda nisam Brazilac, šta da radim kada sam rođen u Senegalu. Izgleda da nisam bio podjednako bitan svom klubu kao oni ili nisu dovoljno zaradili na meni. Za razliku od njih ja sam naučio da čitam i da pišem srpski. Evandro i Kleo, koliko se sećam, dobili su pasoše da bi igrali za reprezentaciju Srbije. Ne vidim da su se nešto naigrali u dresu „Orlova“. Da ste meni dali pasoš Srbije, sada ne biste imali problem sa manjkom kvalitetnih napadača u reprezentaciji – podvukao je Dijara.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Mislim da sada nemamo potrebu da razmišljamo o stranom špicu, jer imamo Škuletu i Mitra. Ali onomad kada smo bili očajni na toj poziciji, bio sam za to da dođe stranac. Isto tako smatram, da nam stranac za košarkašku repku nikada neće trebati, jer smo mi ipak zemlja košarke. Ali što se tiče fudbala…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter