0
Fudbal

URNEBESNO: Utakmica koja je trajala čitavih 19 sekundi (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.15 u 19:37

Da li ste ikada čuli za kraću utakmicu? Verujemo da niste. Zamislite samo kako je bilo Norvežankama kada su istrčale na teren, primile gol i završile utakmicu eliminisane iz borbe za Evropsko prvenstvo.

Naime, u pitanju je bila kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo ženskih reprezentativnih selekcija Engleske i Norveške. U poslednjim trenucija susreta dosuđen je jedanaesterac za tim ‘Gordog albiona’, mreža se zatresla, ali je sudija poništio taj pogodak smatrajući da je jedna od igračica Engleske prerano ušla u šesnaesterac prilikom izvođenja najstrože kazne.

Bizarno, ali UEFA je zbog toga je odlučila da se ponovi poslednjih nekoliko minuta meča. Tih nekoliko minuta na kraju je ispalo 19 sekundi, s obzirom da je bilo dovoljno samo izvesti penal. Sigurna sa ‘bele tačke bila je Lija Vilijamson i tako je Engleska otišla na prvenstvo Evrope.

Šta tek reći za fudbalerke Norveške, koje su izašle na teren samo zbog tog jedanaesterca i što je još gore primile su pogodak i eliminisane iz borbe za Evropski šampionat. Nisu ni bile potrebne na terenu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter