1
Ostali sportovi

TRENER-IGRAČ, LEGENDA: Peruničić trebao sam sebi da da manju minutažu!

Objavljeno: 10.04.15 u 14:22

Igrač, trener, veliki čovek, jednom rečju – legenda. Trener Zvezde Nenad Peruničić zaigrao je ponovo u 44. godini, jer mu je ekipa desetkovana silnim povredama. To ipak nije pomoglo njegovom timu koji je izgubili od Rudara (22:25).

 

Ali, njegov gest je za svaku pohvalu.
– Pogodio sam jednom. Ne znam ni sam kakav je osećaj bio zatresti mrežu posle toliko vremena, važno mi je bilo samo da uhvatim vazduh. Borio sam se za dah. Možda je trebalo malo manju minutažu sebi da dam – rekao je Peruničić, a prenose Novosti.

Kadrovska situacija je takva da Peruničiću ne preostaje ništa drugo nego da i dalje bude trener-igrač.
– Ma, igraću opet, nije problem. Nastavljam da treniram čim me prođe upala mišića – smeje se od muke Nenad i nastavlja: – Igrači od kojih sam više očekivao su podbacili. Ne znam šta im je bilo, mislio sam da ćemo zajedno dobiti novu energiju. Možda treba da se naviknu na mene u igri, ali kad će to biti, na kraju sezone? Ja svaki poraz baš onako klinački doživljavam, očajan sam. Nadam da ćemo izdržati.

Povratak sjajnog beka na teren ispratio je i brat Predrag, još jedna legenda našeg rukometa.
 – Bolje da ne pričam šta mi je sve rekao posle meča. Znate kako je to kad imate starijeg brata, uvek voli nešto da pametuje –  kroz osmeh kaže mlađi Peruničić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. svaka cast perune !!! bio si veliki igrac , trener dobar …ALI…ovaj poduhvat je za svaku pohvalu savim sportistima i ljudima za bilo koje boje i klubove da igraju i navijaju . dajmo podrsku perunu i rk cz da prevazidju sve probleme koje im je ostavio preambiciozni i nikad toliko dobar … covek , koliki … je dobar igrac bio .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter