0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPREMNI ZA PARTIZAN? Zašto ne bi bili?

Objavljeno: 10.04.15 u 20:05

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je u petak da je njegova ekipa spremna za predstojeću borbu sa Partizanom za mesto koje vodi u Evroligu naredne sezone.

– Spremni smo, zašto ne bismo bili. Cele godine se iščekuju baš ti okršaji i stigli smo do njih. Do sada smo u sezoni odigrali 20 ‘najvažnijih’ utakmica i spremni smo. Biće sve košarkaški jako kvalitetno, zanimljivo i nadam se da ćemo izaći kao pobednici, rekao je Kalinić novinarima, prenosi Beta.

Zvezda je u četvrtak pobedom nad Panatinaikosom završila takmičenje u Top 16 fazi Evrolige, a u utorak počinje polufinalna serija Jadranske lige.

– Pobeda nad Panatinaikosom sigurno znači na psihološkom planu. Najbitnije je da smo dokazali sebi da možemo da konačno probijemo, ne maler, ali negativnu seriju u Evroligi, rekao je Kalinić.

Prva polufinalna utakmica izmedju Zvezde i Partizana igraće se u utorak u 21.00 u hali Pionir. U prve dve utakmice domaćini će biti crveno-beli. U drugom polufinalu igraju Budućnost i Cedevita.

Pogledajte i na koji način su dva tima došla do polufinalnog dvoboja i šta o njemu misli Dušan Kecman.


hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter