1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVO DETE SVE OŠTRIJE: Hoću 2:0 protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.15 u 12:54

Sedam godina je boravio u klubu iz Humske, prošle godine je posle postignutog gola trčao do tribine gde su Grobari, a sada pred duel sa Partizanom na Vračaru najavljuje ubedljivu pobedu nad liderom Jelen Superlige.

Fudbaler OFK Beograda Dejan Dražić, koga novinari i navijači zovu ‘srpski El Šaravi’ zbog frizure koja podseća na mladog italijanskog reprezentativca, prošče godine bio je strelac protiv kluba u kojem je ponikao, nakon čega je uradio veoma neuobičajenu stvar. Otrčao je do navijača Partizana i gestikulacijom pokazivao kao da im se izvinjava što je postigao pogodak.

– Sedam godina sam bio u Partizanu i to ne može da se zaboravi. Radovao sam se golu jer sam pokazao crno-belim ‘stručnjacima’ da su se ogrešili o mene, a ćutao sam pred navijačima, jer su oni uvek bili uz igrače kaže Dražić pred novi okršaj sa Partizanom, a prenosi ‘Sport’.

Dražić je u sve boljoj formi, a strelac je bio i u prošlom kolu protiv Voždovca. Par godina unazad standardan je u svim selekcijama reprezentacije Srbije i čekamo njegovu potpunu eksploziju, pa da možda zaigra i u najboljem nacionalnom timu.

– Sticajem okolnosti sam u OFK-u pomeren u špic, a Liščević mi je protiv Voždovca vratio za asistenciju protiv Borca na prethodnoj utakmici. Iskoristio sam šansu i dao gol za konačnih 2:0. Neka tako bude i protiv Partizana – najavio je naš ‘El Šaravi’.

Zbog Uskršnjih praznika 22. kolo Jelen Superlige igra se u dva dana. Prvih četiri utakmica igrano je juče, a isto toliko igraće se u ponedeljak. Pored derbija kola između OFK Beograda i Partizana, igraće se još mečevi Čukarički – Rad, Jagodina – Novi Pazar i Mladost Lučani – Voždovac.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter