0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

LUIS SUAREZ: Mogao sam Real, ali sanjao sam Barsu

Objavljeno: 10.04.15 u 10:21

Napadač Barselone, Luis Suarez, potvrdio je da je pregovarao sa Real Madridom neposredno pre nego što se pojavila „opcija iz njegovih snova“ – poziv iz Barse.

Kontroverzni fudbaler je potpisao za katalonski klub u julu 2014. godine za sumu od 81 miliona evra. On je, ipak, naglasio kako je bio velika želja i rivala ovog kluba, popularnih „Los Blankosa“.

– Jestem pričao sam sa Realom. Oni su me želeli, ali se onda pojavila opcija iz mojih snova i došao sam u Kataloniju – rekao je 28-godišnji igrač.

– Kada sam čuo da postoji mogućnost da odem u Barselonu, nisam oklevao. Iskreno, nikada nisam maštao o tome da bi poziv Barselone mogao da dođe. A kada se već dogodio, nisam imao sumnju gde želim da igram – istakao je Suarez.

– Niko od nas ne zna ono što ga očekuje sutra. Pogotovo u fudbalu. Srećnom okolnosti tako sam zaršio u Barsi, a to je bilo i ono što sam želeo. Tako su mi se ispunili snovi koje sam čekao jako dugo – dodao je Suarez.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter