0
Evropske lige

HARI REDNAP PRIZNAJE: Osećao sam ponižavanje u KPR-u, zato sam otišao

Objavljeno: 10.04.15 u 11:36

Nekadašnji trener Kvins Park Rendžersa, Hari Rednap, posle dva meseca zakašnjenja konačno je obelodanio da operacija kolena nije bila glavni razlog njegove ostavke u u tom klubu u februaru.

Stručnjak koji je dugo sedeo na klupi Totenhama u februaru je dao ostavku na mesto menadžera KPR-a, kluba koji je u tom trenutku bio na 19. mestu Premijer lige, tada kazavši da su povreda kolena i zakazana operacija primarni razlozi za njegov odlazak.

– Uvek sam mislio kako su u klubu svi uz mene i odjednom sam osetio da to nije tako. U senci su jedan ili dvojica imala drugačije planove – prisetio se dana u KPR ovaj stručnjak.

– Stalno se govorilo o dolasku Tima Šervuda, KPR je bio u medijima svaki dan. Bio sam u mnogo klubova, i velikim, ali nigde to nisam doživeo. To mi je išlo na živce – rekao je Rednap.

– Ubrzo nakon što smo izgubili nekoliko utakmica, počeli su da se događaju ovi nestašluci. To nisam pre doživljavao – kaže Rednap. – Trenirao sam Vest Hem sedam godina, 10 sam bio u Bornemutu, četiri u Totenhamu i nigde nisam doživeo da je neko rekao da ću biti otpušten do nedelje – prisetio se ovaj trener, prenosi Goal.

– Vlasnik Toni Fernandez je stalno govorio da nema istine u tome i stalno je opovrgavao priče, ali je bilo uvredljivo. Nisam baš primećivao da klubovi iza nas na tabeli doživljavaju iste stvari u medijima. To me malo obeshrabrilo – podvukao je 68-godišnji trener.

KPR je šest kola prije kraja i dalje u zoni ispadanja, na 18. mestu tabele PL.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter