1
Ostali sportovi

DIVNA AKCIJA: Jelača i Bogdanovićeva obišle ‘Zvončicu’ i Institut za majku i dete i delile jaja

Objavljeno: 10.04.15 u 16:48

Tatjana Jelača, atletičarka i Tijana Bogdanović, tekvondoka napravile su najlepši uvod u Uskrs deci koja borave u Roditeljskoj kući „Zvončica“ i na odeljenju hematoonkologije Instituta za majku i dete „Dr Vukan Čupić“ kada su im u ime Maxi supermarketa, generalnog sponzora Olimpijskog tima Srbije, darovale ofarbana jaja, slatkiše i voće.

Poseta srebrne bacačice koplja sa Evropskog prvenstva u Cirihu i srebrne tekvondoke sa Evropskog prvenstva u olimpijskim kategorijama u Rusiji izazvala je oduševljenje među decom, koja su imala bezbroj pitanja. Priče su se spontano nadovezivale jedna na drugu, dok su mališani sa osmehom birali svoje omiljenje voće, slatkiše i jaja. Dve vrhunske sportistkinje uspele su da odgovore na brojna pitanja mališana koji su ih ispratili uz osmehe.

 Na ovaj način je Maxi simbolično obeležio saradnju sa Roditeljskom kućom „Zvončica“ kojoj više od dve i godine pomaže, obezbeđujući svakog meseca kvalitetnu hranu za decu i roditelje koji ostaju na produženom lečenju. Domaći proizvođač Mikros Union uključio se u akciju poklonivši  200 crvenih jaja deci.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter