2
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

AFERA ‘PIŠTOLJ’: Nove pretnje Udovičiću iz Novog Pazara!

Objavljeno: 10.04.15 u 18:12

Posle neverovatnog slučaja i pretnji pištoljem fudbaleru Novog Pazara od navijača istog kluba, saga se nastavlja, a kako je objavio Sindikat profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.

Naime, jedan od čelnika Novog Pazara poslao je SMS poruku fudbaleru Žarku Udovičiću u kojoj se igrač navodi da policiji da ‘primerenu’ izjavu, i u tom slučaju će navijači ostati po strani, odnosno, neće se mešati u dalji tok istrage. Gotovo neverovatno zvuči takva izjava, ali izgleda da bez toga  Udovičić neće moći da dobije sve papire potrebne za čist odlazak iz kluba.

Sve to su obelodanili iz Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.

– Tačno je da su navijači došli u prostorije kluba i tražili da razgovaraju sa mnom, bili su neprijateljski nastrojeni. Od mene su tražili da im objasnim zbog čega sam loše šutirao penal. Rekao sam im da se to svima dešava pa i meni, nakon toga ljudski smo se razišli. Ovakve vesti puštaju oni koji žele da zaustave rapidan uspeh i uspon Novog Pazara – poruka je koju je potpredsednik ovog superligaša poslao fudbaleru, a koja se može videti na fejsbuk profilu ove organizacije.

Bruka ili ne, šta vi mislite?

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. FUDBALSKOM SAVEZU NE ODGOVARA USPEH FK NOVI PAZAR ,TAKO DA NEKO GURA PRICU PO MEDIJIMA SA SLUCAJEM ,,UDOVICIC,,SAMO DA BI IH ODVRATILA OD LIGE EVROPE I DA BI FK RAD ILI OFK BEOGRAD GURALI U LIGU EVROPE .POSTO VOSA IMA DIGA 11 MILIONA,ZVEZDA 41 .NE MOGU NI ZVEZDA NI VOSA DOBITI LICENCU TAKO DA SE GURAJU DRUGI BG KLUBOVI U EVROPU JER JE INTERES DRZAVE DA SVI KLUBOVI BUDU IZ BG ,TAKO DA SE UBIJU DRUGI FUDBALSKI CENTRI KAO NIS,KG,SUBOTICA,UZICE,NOVI SAD ITD….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter