0
Ostali sportovi

Foto: VLV.hu

ŽIVKO GOCIĆ: Jako je čudno igrati protiv Partizana. Želim im svu sreću u prvenstvu Srbije!

Objavljeno: 09.04.15 u 01:08

Malobrojna publika na Banjici ispratila je meč osmog kola Lige šampiona u kojoj je Partizan dočekao mađarski Solnok, sa trojicom srpskig reprezentativaca i Partizanovom decom Živkom Gocićem, Milanom Aleksićem i Stefanom Mitrovićem.

Partizan je ubedljivo poražen, iako je sjajno počeo i tri četvrtine imao priključak. Iskusni Gocić hvali mlade crno-bele momke.

– Oduševljen sam kako je Partizan igrao u prvom poluvremenu. Igrali su strašan presing, umrtvili nas na početku, ali mladi su, nemaju dovoljno snage da tako odigraju do kraja. Želim im svu sreću u prvenstvu Srbije – rekao je Gocić.

Iako je dugo u inostranstvu, ovo mu je bila prva zvanična utakmica protiv svog nekadašnjeg kluba.

– Trebalo je da igram dok sam bio u Nišu, ali sam tada bio bolestan i nisam nikada igrao protiv Partizana na Banjici. Jako sam se čudno osećao i pre, a i za vreme meča, mada sam onda ipak više mislio o igri. Bio sam maksimalno motivisan, igrao sam u Partizanu, znam kako se igra i šta se od njih traži i šta može da se desi ako ne uđemo u meč kako treba. Ipak, mnogo smo kvalitetniji, ali ovo momci rade, na bazenu su dan, noć i sve će to doći na svoje – zaključio je Gocić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter