0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

NAMA NIJE VALJAO: Zlatni selektor kandidat za klupu Makedonaca

Objavljeno: 09.04.15 u 15:31

Kao što je to već postao običaj kada neki klub ili selekcija sa ovih prostora ostane bez trenera ili selektora krenu brojne spekulacije u vezi sa rešenjem.

Tako su nakon jučerašnjeg otkaza Bošku Đurovskom od strane Fudbalskog saveza Makedonije već danas u toj zemlji krenula nagađanja u vezi sa novim selektorom, a među brojnim kandidatima su i dva stručnjak iz Srbije.

Jedan od njih je bivši fudbaler Partizana i bivši v.d. selektor reprezentacije Srbije i čovek koji je našu omladinsku selekciju odveo do evropskog trona – Ljubinko Drulović.

Drugi je Dragoljub Bekvalac, iskusni fudbalski stručnjak koji je trenirao brojne naše klubove, a ima iskustva rada i u Makedoniji pošto je u sezoni 2007/08 vodio skopski Rabotnički.

Pored njih dvojice kandidati medija su još Safet Sušić, Faruk Hadžibegić, Hristo Stoičkov, Zlatko Kranjčar, kao i domaći treneri Viktor Trenevski, Toni Savevski, Đoko Hadžijevski.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter