3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAGMA: U Zvezdi ne igra, a traži ga cela Evropa

Objavljeno: 09.04.15 u 00:08

Crvena zvezda bi u predstojećem prelaznom roku najlakše mogla da proda jednog od omladinaca koji su ove sezone priključeni seniorskom timu, ali koga u prolećnom delu sezone retko viđamo na terenu.

Marko Grujić je od ranije na oku Udinezea koji je želeo zimus da ga odvede u Italiju, tokom dana se pojavila informacija da je privukao pažnju i skauata PSV-a na nedavno održanom kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo za omladince, a njegov menadžer Zoran Stojadinović tvrdi da ima odličnu opciju za njega koja nije Real Sosijedad koji je navodno spreman da pošalje zvaničnu ponudu.

– Ne znam da li će Sosijedad da pošalje ponudu u bližoj budućnosti, međutim, u ovom trenutku imam bolju destinaciju za njega. Možda ne finansijsku, ali ako gledamo ktorz sportsku prizmu, verujem da bi on sada više pružio u Holandiji i Nemačkoj, rekao je Stojadinović, a prenose Novosti.

Pored navedenih klubova za mladog vezistu Crvene zvezde navodno su zainteresovani Ajaks, Tvente, Štutgart, Borusija Menhengladbah, a nedavno se spominjao čak i Mančester Siti

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Klasicno nabijanje cene a inace decko je prosecan fudbaler. Pa on da je dobar igrao bi a on greje klupu i to kome? Bosancicu,Kovacevicu i Stojanovicu…ajde bre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter