0
Evropske lige

TRANSFER: Srpski ‘zet’ se seli u Madrid?

Objavljeno: 08.04.15 u 17:28

Kako prenosi nemački Bild, Bastijan Švajnštajger bi ovog leta mogao da se preseli u Madrid.

Nime, za iskusnog Nemca zainteresovan je Atletiko Madrid, a „jorgandžije“ bi mogle da iskoriste ne tako dobar odnos veziste sa trenerom Bajerna Pepom Gvardiolom.

– Skauti Atletiko Madrida tragaju za vezistima koji bi sledeće sezone bili osnova ekipe. U toj potrazi, došli su do Bastijana Švajnštagera, koga bi bilo teško ‘izvući’ iz Bajerna, ali ne i nemoguće – napisano je u Bildu i dodato:

Švajnštajger je raspoložen da sluša ponude drugih klubova, najviše zato što njegov odnos sa Pepom Gvardiolom trenutno nije idealan. Sa druge strane, Bajern i Atletiko lepo sarađuju, što je dokazao i njihov kontakt prilikom prelaska Marija Mandžukića sa Alijanc arene na Kalderon prošle godine.

Iskusni vezista je stigao u Bajern davne 1998. godine, kao pionir. U dresu Bavaraca (prvi i drugi tim) odigrao je 526 utakmica, postigao 67 golova, osvojio sedam titula Bundeslige, isto toliko trofeja u Kupu Nemačke, Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove.

Bastijan Švajnštajger se zabavlja sa najboljom srpskom teniserkom Anom Ivanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter