3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nelson ima samo jedan ‘strah’ pred duel sa Zvezdom

Objavljeno: 08.04.15 u 21:17

Za razliku od košarkaša Crvene zvezde koji će u sutrašnjem meču protiv Panatinaikosa igrati samo za prestiž gostima iz Atine ovaj duel 14. kola Top 16 faze Evrolige je biti ili ne biti.

Među „zelenima“ je i jedno dobro poznato lice ovdašnjim ljubiteljima košarke – Amerikanac Demarkus Nelson je za samo dve sezone u crveno-belom dresu osvojio srca navijača. Iskusni plejmejker ima jedan strah uoči sutrašnjeg meča:

– Moraću da pazim da ne promašim svlačionicu, rekao je na početku razgovora za Novosti.

Nelson vrlo dobro zna šta čeka njega i njegove saigrače u Pioniru.

– Ne znam kako ću se osećati, ali znam da se vraćam kući. Ovde sam proveo dve prelepe godine, bilo mi je sjajno i uživaću.

Dobro je poznato odakle svakom Zvezdinom protivniku preti najveća opasnost.

– Teško je izdvojiti samo jednog igrača, jer cela ekipa igra dobro. Marjanović igra sjajno, ima MVP sezonu iza sebe i sve igrače oko sebe čini boljim. Vilijams je dobar, Dženkins se poboljšao mnogo u poslednje vreme, a tu su i neki mladi igrači koji sazrevaju. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da je Zvezda mnogo bolja nego što tabela pokazuje, objasnio je Nelson.

Panatinaikos sudbinu drži u svojim rukama pošto u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom ne mora da se obazire na meč u Berlinu gde se sastaju Alba i Makabi.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter