3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PALO ‘RIBANJE’: Golman Zvezde otkrio reakciju uprave posle poraza u Novom Pazaru

Objavljeno: 08.04.15 u 11:33

Uprava Crvene zvezde nikako nije bila nastupom ekipe u porazu od Novog Pazara, pa je održala sastanak sa igračima i stručnim štabom.

Predrag Rajković, golman Crvene zvezde, ove godine nekoliko puta je spasio crveno-bele od gubitka bodova, ali protiv Novog Pazara bio je nemoćan da spreči pogotke. Zakazao je ostatak tima, pre svega napad, a svoje nezadovoljstvo izneli su i čelnici kluba iz Ljutice Bogdana na sastanku sa igračima na jednom od treninga.

– Imali smo ozbiljan razgovor sa čelnicima, što je potpuno u redu s obzirom na to da smo u Novom Pazaru zaista kiksnuli. Zvezdan Terzić i ostali rukovodioci su nam poručili da je krajnje vreme da se trgnemo i da sa igrom koju smo prikazali ne možemo da odbranimo titulu. Rekli su nam da smo napravili ozbiljan korak nazad, što je tačno – rekao je Rajković, a prenose ‘Naše novine’.

Mladi golman je rekao da na tom sastanku nije bio prisutan trener crveno-belih Nenad Lalatović. Ipak, i pored kritika, uprava je iskoristila priliku da ohrabri igrače pred preostalih devet utakmica u Jelen Superligi.

– Ohrabrili su nas da titula još uvek nije izgubljena i da ima još mnogo da se igra, odnosno da ima vremena da se isprave greške. Derbi će verovatno biti presudan. Sada je najbitnije da pobedimo u naredna dva meča, a onda i da trijumfujemo protiv Partizana. Ako to uradimo imaćemo velike šanse da se vratimo na vrh tabele – istakao je Predrag Rajković.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. Ja jesam zvezdas,ali ne razumem.Svi iz uprave vicu da nije prioritet titula,zbog kojekakvih razloga,a sada urlaju na igrace.Neverovatno

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodine Rajkovicu mislim da bi i tebi i igracima bolje bilo da se fokusirate na teren a ne na izgled i izjave u novinama da ne bi dolazilo do tvog plivanja u prazno kod kaznenonog udarca a odbrana delovala kao svajcarski sir jer titula se osvaja na terenu ne u novinama zato tvoje samoreklamiranje nije dobro ni za tebe a ni za klub pravim vrednostima je cena uvek dobra razmisli o tome zelim ti sve najbolje a nasoj Zvezdi naravno titulu …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter