2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MARKUS VILIJAMS: Akojon je sjajan igrač, zato je u Partizanu!

Objavljeno: 08.04.15 u 19:02

Plejmeker Crvene zvezde Markus Vilijams bio je gost sajta ABA lige gde je pričao o polufinalnom troboju sa Partizanom, kao i o novom organizatoru igre crno-belih.

Amerikanac je istakao da saigrači i on ne treba da razmišljaju o protivniku, već samo da se kocentrišu na svoju igru.

– Moramo da radimo ono što smo radili tokom cele sezone, a to je da igramo jaku odbranu i da dodajemo lopte igračima koji su u dobrom ritmu. Jednostavno, moramo da se fokusiramo na sopstvenu igru. Ne možemo da obećamo trofej, ali zato garantujemo da ćemo se boriti do kraja – počeo je priču Markus Vilijams.

Vilijams je biranim rečima govorio o poslednjem pojačanju Partizana Džošu Akojonu.

Džoš je definitivno sjajan igrač. U suprotnom, Partizan ga ne bi ni doveo. On je odličan strelac i može mnogo da pomogne timu. Ali, mi ne možemo da uđemo u seriju razmišljajući o tome koga oni imaju.

Amerikanac veliku prednost u odnosu na Partizan vidi u domaćem parketu.

– Veoma je važno što imamo prednost domaćeg terena i podršku publike, ali to je i njihov teren, upoznati su sa dvoranom i obručima, jedina razlika će biti navijači – zaključio je Markus Vilijams.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter