6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO DOBRE VESTI: Rusi daju nove pare za spas Zvezde, a evo i koliko!

Objavljeno: 08.04.15 u 10:42

Posle višemesečnih pregovora i špekulacija oko pomoći Crvenoj zvezdi, konačno je postignut sporazum između kluba iz Ljutice Bogdana i ruske kompanije Gazprom.

Lepši dani čekaju Crvenu zvezdu. Navijači ovog kluba svakako će se obradovati kada čuju da će najveći sponzor koji su crveno-beli imali u poslednjih nekoliko godina uneti novu količinu novca u klub, a sve to pred odluku o licenciranju za Evropu naredne godine, piše ‘Sport’.

U pitanju je suma od 4.500.000 evra godišnje koju je ruski naftni gigant spremio kao pomoć za Crvenu zvezdu, a uslovi prema Gazpromu će ostati isti kao i do sada. Očekuje se da će ugovor biti potpisan odmah posle Uskrsa, 20. aprila.

Ono što je najbitnije je da će Crvena zvezda, pored novca koji će joj pomoći za dobijanje evro-licence, moći da isplati najkritičnije slučajeve dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, koji joj prave sve veći problem.

hotsport.rs       

0
0

6 Komentara

  1. Bacajte pare u rupu, ajmo akciju napraviti bacajte pare u RUPU.

    Stvarno mi nije jasno da su toliko maloumni tipovi, ili je gospodar tako naredio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter