0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN OHRABRIO GROBARE: Saša Ilić otkrio do kada će igrati fudbal

Objavljeno: 08.04.15 u 10:23

Navijači Partizana godinama unazad kliču svom najboljem, ali i najstarijem fudbaleru, Saši Iliću. Pesma kaže ‘Ja bih da igra još malo…’, a legendarni kapiten Partizana otkrio je da ga želja za fudbalom i dalje ne napušta.

Ko zna koliko bi bodova Partizan imao bez Saše Ilića, ne samo ove sezone, već nekoliko unazad. Crno-beli često imaju problem da probiju bunker protivnika, ali često imaju keca u rukavu, kao što je to bio slučaj u subotu protiv Radničkog iz Kragujevca.

– Vremena su takva da klinci i ne stasaju kako treba. Čim ih neko proceni kao talentovane, već ih prodaju u inostranstvo. Klubovi se bore da prežive, pa nije ni čudo što su lideri timova veterani poput Mirosavljevića u Čukaričkom, Spalevića u Sremu, Pekarića u Vojvodini… – kaže Saša Ilić, a prenosi ‘Alo’.

Ono što najviše zanima, ne samo navijače Partizana, već i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji, jeste koliko će Saša Ilić još moći da igra i gura Partizan ka novim pobedama i, za sada, prvom mestu.

– Igraću dok me noge nose. Dok god ne budete videli neku preveliku razliku u zalaganju u odnosu prema Partizanovom dresu između mene i nekog mlađeg igrača imaću motiva da igram. Dobro se osećam, povrede me zaobilaze, hvala bogu… S druge strane, fudbal mi je sve dao. Valjda sam se i ja fudbalu delom odužio. Kad bih mogao, terao bih loptu do kraja života – pun je elana Saša Ilić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter