0
ATP

JANKO JE JUNAK DANA: Ovoliko poruka nisam dobio ni kada mi se ćerka rodila!

Objavljeno: 08.04.15 u 10:59

Janko Tipsarević vratio se danas na teren posle 533 dana i ostvario pobedu posle 555 dana, čime se ponovo upisao na ATP listu. Posle meča govorio je o bolovima koje je imao tokom meča, kao i koliko mu znači ovakav povratak na teren.

Spasio je dve meč lopte Giljerma Klezara, igrao više od dva i po sata i uspeo da pobedi sa 2:1 u setovima i to u taj-brejku trećeg seta. Radovala se cela Srbija, ali srećnijeg čoveka od njega verovatno nije bilo.

– Ovoliko poruka nisam dobio ni kada mi se ćerka rodila – uz osmeh je pričao Tipsarević posle pobede i dodao:

– Bio sam malo stegnut, ali je najvažnija stvar za mene bila da osetim pritisak u nozi prilikom trčanja. Sve me boli, ali noga je u redu. Do sada nisam ni bio svestan koliko ljudi zanemaruju te mišiće u nozi.

Tipsa je zaista obradovao celu Srbiju, a preko društvenih mreža je dobijao poruke od mnogih prijatelja širom sveta, pre svih od Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Nenada Zimonjića… Pogotovo zbog načina na koji se vratio na teniski teren.

– Nisam imao osećaj da sam toliko dugo odsustvovao sa terena. Nisam imao mnogo samopouzdanja, ali kada sam spasio meč loptu forhend paralelom je možda pokazalo da nije tako. Osetio sam da moram da pobedim u ovom meču, u suprotnom bih bio veoma tužan – istakao je Janko Tipsarević.

On će u sledećem kolu igrati protiv Santjaga Hiralda iz Kolumbije, petog nosioca turnira.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter