0
Košarka

VTB: Teo se opet igrao, Kinzi brutalno zakucavao, a publika uživala u njihovim čarolijama (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 10:26

Sinoć je u VTB košarkaškoj ligi igran derbi kola između CSKA Moskve i Nižnjeg Novgoroda, a pobedu je odnela domaća ekipa, ponovo na krilima najboljeg evropskog plejmejkera Miloša Teodosića.

Moskovljanima je ovo 11. uzastopna pobeda u svim takmičenjima, a do nje su došli sjajnom igrom u odbrani u drugoj deonici u kojoj su gostima dozvolili samo devet postignutih poena. Tada je stečena izraženija razlika, ali su gosti preko Tarensa Kinzija i Tejlora Ročestija stigli na ‘minus dva’ pred poslednjih 10 minuta.

Ipak, tada je CSKA ponovo zaigrao na svom nivou, Nando de Kolo i Miloš Teodosić su pogađali kada je bilo potrebno i time odbranili prvo mesto koje CSKA drži u VTB ligi. Francuz je bio najefikasniji sa 27 poena, devet skokova i pet asistencija, dok je Teo ubacio 23 koševa, uz pet trojki i ostvario četiri asistencije.

Na drugoj strani Tarens Kinzi je predvodio Nižnji sa 21 poenom i šest skokova, pratili su ga Trej Tompkins i Tejlor Ročesti sa po 16 poena. Bivši igrač Partizana obeležio je ovaj susret svojim impresivnim zakucavanjem, koji je proglašen za potez dana.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter